-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Koszyk jest pusty
-
x
- Producenci
- Kategorie
-
AZANKI 5X12CM ZESTAW PYSZNYCH KOSTEK DO ŻUCIA NAJLEPSZE KOŚĆ DLA PSA
AZANKI Kość z insektami, jabłkiem, jeżówką i kokosem S/M
AZANKI Kość z insektami, jabłkiem, jeżówką i kokosem S/M 12cm
Azanki Kość do Żucia Mini ze Skóry Końskiej z Jagodami Goji 12CM
AZANKI Kość z łososiem w skórze łososia z tymiankiem 12 cm
AZANKI Kość z krewetką skórze dorsza 12 cm
AZANKI Kość z insektami, jabłkiem, jeżówką i kokosem S/M 12cm
Skład AZANKI Kość z insektami, jabłkiem, jeżówką i kokosem:
- skóra wołowa 93.0%, insekty 4%, penis wołowy 1%, jabłko suszone 0.5%, kokos 0.5%, jeżówka 0.5%, kurkuma 0.5%.
Składniki analityczne AZANKI Kość z insektami, jabłkiem, jeżówką i kokosem:
- Białko surowe 91,2%, Popiół surowy 2,2%, Tłuszcz surowy 1,7%, Włókno surowe 1,3%.
AZANKI Kość z insektami, jabłkiem, jeżówką i kokosem S/M 12cm
Skład AZANKI Kość z insektami, jabłkiem, jeżówką i kokosem:
- skóra wołowa 93.0%, insekty 4%, penis wołowy 1%, jabłko suszone 0.5%, kokos 0.5%, jeżówka 0.5%, kurkuma 0.5%.
Składniki analityczne AZANKI Kość z insektami, jabłkiem, jeżówką i kokosem:
- Białko surowe 91,2%, Popiół surowy 2,2%, Tłuszcz surowy 1,7%, Włókno surowe 1,3%.
Azanki Kość do Żucia Mini ze Skóry Końskiej z Jagodami Goji
Składniki analityczne:
- Białko surowe: 87,8%,Tłuszcz surowy: 3,3%,Popiół surowy: 3,6%,Włókno surowe: 0,8%
Skład produktu:
- Skóra wołowa: 84,5%,Skóra dorsza: 10%,Krewetka: 4%,Czarne oliwki: 0,5%,Pietruszka: 0,5%,Rumianek: 0,5%
AZANKI Kość z łososiem w skórze łososia z tymiankiem 12 cm
Skład AZANKI Kość z łososiem w skórze łososia z tymiankiem:
- skóra wołowa 84.5%, skóra łososia 10%, łosoś, 4%, karczoch 0.5%, bazylia 0.5%, tymianek 0.5%.
Składniki analityczne AZANKI Kość z łososiem w skórze łososia z tymiankiem:
- Białko surowe 87,9%, Tłuszcz surowy 4,8%, Popiół surowy 2,7%, Włókno surowe<0,7%.
AZANKI Kość z krewetką skórze dorsza 12 cm
Skład AZANKI Kość z krewetką skórze dorsza:
- Skóra wołowa 84.5%, skóra dorsza 10%, krewetka 4.%, czarne oliwki 0.5%, pietruszka 0.5%, rumianek 0.5%.
Składniki analityczne AZANKI Kość z krewetką skórze dorsza:
- białko surowe 87,8%, popiół surowy 3,6%, tłuszcz surowy 3,3%, włókno surowe 0,8%.